Overblik og supervision…

Overblik og Supervision…

Sparring med ressourceniveau på distriktsskole

– af Trine Meyer

Som AKT lærer på Fjordbakkeskolen, søgte jeg vejledning og sparring ved AKT og Inklusion, da jeg stod i en situation, hvor jeg manglede værktøjer vedrørende  kollegial sparring og hjælp til at skabe overblik i udfordringen.

 Igennem forløbet fandt vi brugbare modeller og skabte derved et større overblik over sagen – gav mig det som var af værdi for at styrke mine kompetencer som vejleder – også i forhold til det specielle i at sparre med nære kolleger. Det var/er rart at have sparringspartnere i et svært forløb, som havde min sag i centrum.

Jeg følte mig altid lettet, med større overblik og klar på at komme videre med opgaven efter en supervision/sparring hos Else Lykke og Jesper Vilsbæk, AKT og Inklusion.

AKT og Inklusion, VRC